ÜYE GİRİŞİ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!

2022 Erkek Takı Modelleri

16-12-2022 00:07
2022 Erkek Takı Modelleri

2022 Yılı Erkek Takı Modelleri

2022 yılında erkek takı modelleri, kendi tarzına ve dış görünüşüne önem veren erkeklerden büyük ilgi görüyor. Birbirinden farklı tasarımlara sahip erkek takılarında her zevke hitap eden kolye, bileklik, yüzük, kolye ucu ve tesbih çeşitleri vardır. Daha şık ve estetik görünmek isteyen erkekler günlük yaşamlarının her anında bu tür aksesuarları kullanabilirler. 2022 yılı erkek aksesuar modasına damgasını vuran ve en çok satan erkek takı modellerine bu sayfamızdan göz atabilirsiniz.

Sarı Altından Erkek Yüzük Modeli

Erkek takıları denince akla ilk gelen aksesuar doğal olarak yüzüktür. Birinci sınıf kalitedeki materyalden üretilen ve özenle hazırlanan takılar arasında sarı altın yüzükler öne çıkmaktadır. Özellikle 2022 yılında çok satan erkek takıları arasında 4,81 gram ağırlığı ile bu erkek yüzük modeli gelir. 14 ayar sarı altından üretilen erkek yüzük modelini iş yaşamınızda veya günlük hayatınızda sık sık kullanabilirsiniz.

Sarı – Beyaz Altından Erkek Yüzük Modeli

Erkek altın yüzük tasarımları arasında sadece sarı altından üretilen takılar bulunmamaktadır. Son derece şık ve göz alıcı bir tasarıma sahip olan erkek aksesuarlarından biri de sarı – beyaz altından üretilen erkek yüzük modelleridir. En çok satan erkek takı modelleri arayanlar için bu ürün 11,57 Gr olacak şekilde üretilir. 14 Ayar Sarı-Beyaz altın kullanılarak imal edilen yüzüğü çok beğeneceksiniz.

Erkek Yüzük Modelleri

Erkek altın yüzük modelleri arayanlar farklı tasarımdaki bu aksesuarı da tercih edebilir. Kaliteli görünüşü ile giyim tarzınızı bir üst seviyeye çıkarırken bu yüzüğün her zaman parmağınızda durmasını isteyebilirsiniz. Erkek yüzük modelleri arasında çok satan bu ürün 8,50 Gr ağırlığı ile 14 Ayar Sarı-Beyaz altından üretilmiştir.

Aslan Kafası Gümüş Erkek Yüzük Modeli

İnternet üzerinden en çok satılan erkek yüzük modelleri arasında gümüş takılar da öne çıkmaktadır. Özellikle altın takı takmak istemeyen erkekler gümüş modelleri tercih eder. Erkek takı modelleri arasında öne çıkan aslan kafası gümüş erkek yüzük modelimiz 11.90 gr olup 925 Ayar gümüşten özenle imal edilmiştir. Yüzüğün üstündeki aslan kafası tasarımı çok estetik durmaktadır.

Mor Gümüş Erkek Yüzük Modeli

Doğal taşlı erkek yüzük ve aksesuarları arayanlar için mor gümüş erkek yüzük modeli son derece idealdir. Son yıllarda en çok satılan ürünlerden olan bu takı 19.40, gr olup 925 Ayar gümüşten üretilmiştir. Mor taşlı tasarımıyla oldukça ilgi çekicidir.

Turkuaz Taşlı Gümüş Erkek Yüzük Modeli

Doğal taşların enerjisinden faydalanırken estetik bir görünüm ortaya koymak isteyenler için turkuaz taşlı gümüş erkek yüzük modeli öne çıkmaktadır. 2022 yılında erkek takı modelleri listelerinde en sık karşılaşılan ürünlerden olan bu takı 17.30 gr olup 925 Ayar Gümüşten imal edilmiştir. Turkuaz doğal taşıyla estetik tasarıma sahiptir.

Beyaz Taşlı Gümüş Erkek Yüzük Modeli

Son yıllarda en çok satan erkek yüzükleri arasında beyaz doğal taş tasarımıyla bu ürün yoğun talep görmektedir. Şık ve estetik bir tarz yaratmak isteyen herkes bu yüzüğü seçebilir. Bu Ürün 13.70 gr olup 925 Ayar Gümüşten Üretilmiştir.

Sarı Altından Erkek Zincir Modeli

Erkeklerin taktığı aksesuarlar arasında zincirin ayrı bir önemi vardır. Sarı altından üretilen erkek zincir modeli bu ürün 14,23 Gr ağırlığındadır. Estetik görünen zincirin üretiminde 14 ayar sarı altın kullanılmıştır.

Sarı – Beyaz Altından Erkek Zincir Modeli

Sadece sarı altından üretilen zincirler yerine alternatif seçenekleri arayanlara sarı – beyaz altından üretilen erkek zincir modeli önerilir. Yeni yılda erkek takı modelleri arasında çok satan bu takı 23,64 Gr ağırlığında olup üretiminde 14 Ayar Sarı Beyaz altın kullanılmıştır.

GS Erkek Kolye Ucu Modeli

Galatasaray taraftarı olan erkeklerin çok seveceği kolye ucu en kaliteli gümüşten üretilir. 4,90 gr ağırlığında olan kolye ucu 925 Ayar Gümüşten imal edilmiştir. Zincir ile birlikte kullanıldığında son derece estetik bir görünüm kazanılabilir.

Gold Taşlı Erkek Kolye Ucu Modeli

Hem gümüş hem de altın taşıyan takı arayanlar için gold taşlı erkek kolye ucu en ideal seçimdir. Daha göz alıcı bir takı tercihinde bulunacaklara tavsiye edilen bu ürün 5,50 gr ağırlığında olup 925 Ayar Gümüşten imal edilmiştir.

Sarı Altından Erkek Bileklik Modeli

Erkek altın bileklik modelleri de son yıllarda oldukça talep gören erkek aksesuarları arasındadır. Şık tasarımıyla dikkat çeken bu takı 15,87 Gr ağırlığa sahiptir. 14 Ayar Sarı Altın kullanılarak üretilen bileklik son derece kullanışlıdır.

Sarı – Beyaz Altından Erkek Bileklik Modeli

Estetik görünüme dikkat eden erkeklere özel olarak tasarlanan sarı-beyaz altın erkek bileklikleri arasından seçim yapabilirsiniz. En çok satanlar arasındaki bu takı 10,78 Gr olup 4 ayar sarı beyaz altından üretilmiştir.

Erkek Bileklik Modelleri

Çok satan erkek takı modelleri arasında mutlaka kendi zevkinize uygun tasarımlar bulabilirsiniz. Erkeklerin beğenisini toplayan bu ürün 10,78 gr ağırlığı ile dikkat çekicidir. Sarı – beyaz altından üretilen erkek takıları her zaman şıklığını korur.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.